Vrijwilligerswerk

Utrecht Summer School zoekt vrijwilligers

Wil jij komende zomer gezellig pannenkoeken eten met internationale studenten? Of samen over de Veluwe fietsen richting het Kröller Müller Museum? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger voor de Utrecht Summer School en ontmoet mensen van over de hele wereld!

Over minder dan 2 maanden start de 31e editie van de Utrecht Summer School. Gedurende de maanden juli en augustus 2017 organiseert de Universiteit Utrecht samen met de Hogeschool Utrecht en de Hogeschool voor de Kunsten ruim 240 cursussen voor internationale studenten. Er zullen naar verwachting ruim 4000 internationale deelnemers naar Utrecht komen om aan dit evenement deel te nemen.

Er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning en daarom kunnen studenten deelnemen aan ons sociaal programma. Dit programma is zeer divers en varieert van een Pub Quiz tot een dag vol Nederlandse clichés waarin we o.a. – nog net niet op klompen – samen kaas gaan maken en we de molens op Kinderdijk laten zien!

De Utrecht Summer School is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons, bij één of meerdere activiteiten, willen helpen om de studenten een leuke avond of dag te bezorgen. Tijdens de activiteit leer je veel nieuwe internationale mensen kennen en het levert je natuurlijk zelf ook een leuke avond/ dag op!

We zoeken vrijwilligers voor de volgende weekendactiviteiten:

• Discover Holland Day
  • Visit to The Hague and Delft
  • National Park ‘de Hoge Veluwe’ and Kröller-Müller Museum
  • Dutch life from past to present! Visit to the Open Air Museum

Daarnaast zoeken we ondersteuning voor de volgende weekactiviteiten:

• Cycling tour
  • Night Canoeing
  • Pub Quiz
  • Scavenger Hunt (inclusief pannenkoeken eten bij de Muntkelder!)

De entreekaarten worden vergoed. Ook krijg je een lekkere lunch van ons op locatie!

En, als je ons komt ondersteunen bij minimaal twee weekendactiviteiten of drie weekactiviteiten, dan ontvang je een Iris-cheque ter waarde van €10!

Meer informatie over ons sociaal programma en de data van activiteiten vind je hier.

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden? Stuur dan een mailtje naar summerschool@uu.nl. Vermeld in het mailtje even je naam, telefoonnummer en de activiteit(en) waar je graag bij wilt helpen. Je kunt je ook gezellig met een vriend/vriendin samen aanmelden!

Utrecht Summer School
10/06/2017