Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Onderzoeken en Stages

Trainee projectcoördinator

Wil jij kinderen uit minder bedeelde wijken laten ontdekken welke mogelijkheden zij hebben? Ben jij ondernemend, hou je van aanpakken en heb je zin om veel te leren bij een ambitieuze en jonge organisatie? Dan is een traineeship bij Move iets voor jou! Om onze teams in Utrecht en Delft te versterken zoeken wij twee enthousiaste studenten of net-afgestudeerden die de uitdaging aan willen gaan om Move-projecten in deze steden op te zetten. Per 1 november zoeken wij daarom een:

Trainee Projectcoördinator (2x)
12 uur per week, 6 maanden, uitzicht op dienstverband

Over onze Move-projecten:
In de projecten van Move krijgen kinderen van 10-12 jaar van basisscholen uit minder bedeelde wijken en studenten samen het eigenaarschap en de verantwoordelijkheid over het bedenken en uitvoeren van hun eigen project. Deze projecten duren gemiddeld 4-6 maanden en bestaan uit twee onderdelen: een actief uitstapje, waarin de studenten de kinderen meenemen naar het studentenleven en een buurttraject. In het buurttraject brainstormen de kinderen met hulp van de studenten over wat er beter kan in de wijk en gaan ze samen aan de slag om hun plan uit te voeren. Zo leren ze sociaal ondernemen, ontwikkelen ze hun talenten en kunnen ze met trots terugkijken op een concreet resultaat. Tijdens het project organiseren de studenten ook een actief uitje voor de kinderen om hen het studentenleven te laten zien. Zo verkennen zij nieuwe sporten, studies, talenten en mogelijkheden.

Over de functie:
Als trainee word je opgeleid tot projectcoördinator in een bruisende organisatie die nooit stil staat. Je enthousiasmeert en verbindt de diverse projectpartners (studenten, basisscholen en maatschappelijke partners) in jouw eigen stad, creëert de randvoorwaarden voor onze Move-projecten en begeleidt studenten bij de uitvoer van deze projecten.

In deze functie ben je daarom verantwoordelijk voor:
• Mobiliseren van betrokken partijen en coördineren en vormgeven van de Move-projecten met alle betrokkenen;
• Training en coaching van betrokken studenten gedurende het hele project;
• Monitoren en evalueren van het project;
• Vinden van financiering voor de projecten;
• Relatiebeheer met alle betrokken partijen;
• Lokaal verankeren van de projecten, samen met je collega’s het draaiende houden van een Move-organisatie in de betreffende stad.

Wat vragen we:
• Student of net afgestudeerd (HBO/WO);
• Woonachtig in Utrecht of Delft (harde eis);
• Connecties en relevant netwerk in betreffende stad;
• Zelfstandig werkend, pro-actief, energiek en gedreven;
• Flexibel: vermogen om snel te schakelen betreffende inhoud en inzet van tijd;
• Communicatief: helder en effectief afspraken kunnen maken;
• Commercieel inzicht om lokaal financiers te vinden voor onze projecten;
• Ervaring met projectmatig werken is een pré.

Wat bieden we:
Je komt te werken bij een ambitieuze organisatie met jonge en enthousiaste collega’s die hard werken aan mooie projecten, en samen veel plezier hebben. Gedurende de zes maanden van je traineeship word je intensief begeleid door peer-to-peer support van ervaren Movers. Daarnaast neem je deel aan meerdere trainingen, gegeven door onze professionele partners. Je krijgt een vergoeding van 175 euro per maand met uitzicht op indiensttreding bij goed functioneren na een half jaar.

Meer informatie en reacties:
Voor meer informatie over de functie kun je via e-mail contact opnemen met Madelein van der Ploeg via info@stichtingmove.com.

Solliciteren kan tot uiterlijk woensdag 27 september via het formulier op onze vacaturepagina: www.stichtingmove.com/vacatures.

Je hoort zo snel mogelijk na de sluitingsdatum of je wordt uitgenodigd voor de selectiebijeenkomst.

Data selectiebijeenkomsten en gesprekken:
Op maandagmiddag 2 oktober organiseren we een selectiemiddag in Utrecht. Op dinsdag 10 oktober organiseren we vervolgens de tweede (en laatste) ronde sollicitatiegesprekken. Het traineeship start vervolgens per 25 oktober met 5 verplichte trainingsdagen (25, 26, 27 oktober en 1, 2 november)

Details

Instelling
Stichting Move
Sluitingsdatum
27/09/2017
Salaris
Vergoeding

Contactgegevens

Naam
Madelein van der Ploeg
Telefoon nummer
06-46438232
E-mail
madelein@stichtingmove.com