Studie Nanny at Home: Wij zijn op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Ben jij ondernemend, zelfstandig en heb jij een affiniteit met het onderwijs? Vind jij het leuk om tóp-studiebegeleiding te geven aan kinderen van groep 5 t/m het examenjaar VO? Wil je dit graag doen met de nieuwste concepten en materialen? Start dan je eigen praktijk en word de volgende Studie Nanny at Home!

Als Studie Nanny at Home word je opgeleid en begeleid in het opzetten van je eigen Studie Nanny at Home praktijk.

De Maltha groep heeft al ruim 34 jaar kennis en knowhow opgebouwd in deze branche. Hun kennis en ondersteuning maakt het voor jou makkelijk om je eigen succesvolle praktijk op te bouwen, want je gaat deel uitmaken van de “Studie Nanny Family” en wij zorgen ervoor dat je niet alleen staat!

Iedere toekomstige Studie Nanny at Home volgt eerst een interne opleiding van twee weken. Tijdens deze opleiding word je volledig voorbereid op de werkzaamheden van je eigen praktijk, krijg je etiquette leer en omgangskunde, een externe cursus bedrijfshulpverlening, krijg je inzicht in al onze systemen (o.a. insCool.nl®, SmartsCool®) en leren we je hoe je je eigen bedrijf kunt opzetten.  Voor de opleiding vragen wij een eenmalige, kleine bijdrage van €2.450,-.

De Maltha groep heeft een ruime ervaring in tóp-studiebegeleiding en is een van de oudste en meest innovatieve ondernemingen in de branche. Wij zullen je ondersteunen met niet alleen seminars, terugkomavonden, workshops, een digitaal forum, maar ook met debiteuren administratie, contractuele en juridische afhandeling met opdrachtgevers (gezinnen), landelijke marketing, doorontwikkeling van hun producten, website beheer e.d.
Als Studie Nanny at Home ben je een zelfstandig ondernemer met een eigen praktijk, maar sta je er nooit alleen voor!

Jouw verantwoordelijkheden

• Aanleren van studievaardigheden en studiemethodieken voor de PO en VO leerlingen.
  • De toepassing van de vaardigheden van de leerlingen monitoren.
  • Controleren en corrigeren van studieplanningen.
  • Contact houden met ouders / relatiebeheer.
  • Het signaleren van mogelijke leerproblemen en/of leerstoornissen.
  • Actieve marketing om nieuwe gezinnen te werven.
  • Gedurende de week beschikbaar zijn tussen 13.00 – 18.00 uur.
  • Waarborgen van de kwaliteit van Studie Nanny at Home.

Zoeken wij jou?

• Ben jij in het bezit van een afgeronde WO opleiding in de richting van Pedagogiek, Onderwijskunde, Psychologie of een aanverwante studie?
  • Ben jij super enthousiast om te werken met jongeren van groep 5 t/m eindexamen leerlingen voortgezet onderwijs?
  • Kun jij goed zelfstandig werken?
  • Ben jij daadkrachtig en stressbestendig?
  • Ben jij bereid je vakkennis constant uit te breiden?
  • Wil je een eigen praktijk starten?
  • Ben jij elke dag van 13.00 – 18.00 beschikbaar (ma. t/m vrij. en je mag natuurlijk op zaterdag en zondag ook werken!)?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je geïnteresseerd en heb je ook nog vragen? Meld je dan aan voor een van de presentatie-avonden in juni of juli via onderstaande link:

studienannyathome.nl/aanmelden-presentatieavond-licentiehouder-studie-nanny-at-home/

Of stuur alvast je CV en een motivatiebrief naar info@studienannyathome.nl t.a.v. Jeanne Misteli.

Studie Nanny at Home
Betaald