Startersfunctie A&O trainer en coach

Wij zijn September Advies, experts op het gebied van studiekeuzebegeleiding. Wij bieden een uitdagende werkervaringsplaats in Utrecht aan een afgestudeerde A&O Psycholoog voor de periode van 1 augustus 2017 – 31 december 2017. Je dient 32 uur per week beschikbaar te zijn. Tijdens deze periode zullen we je opleiden tot coach en trainer en inzicht geven in onze werkwijze en methoden. Na deze periode wordt de werkervaringsplaats bij goed functioneren omgezet in een contract als junior coach. Wil je leren coachen en trainen? Dan ontvangen wij van jou graag een sollicitatie voor 26 juni 2017! Let op: de vacature sluit wanneer we twee geschikte kandidaten hebben gevonden. Eerder reageren is dus gewenst!

Op ons kantoor in Utrecht zal je intern worden begeleid en meelopen met ervaren coaches en trainers (voornamelijk A&O psychologen) bij het begeleiden van scholieren en studenten in hun studiekeuze. Je zult kennismaken met de werkwijze van September Advies en je gaat gaandeweg steeds meer zelf coachen. Dit zal worden afgestemd op jouw tempo en op wat jij prettig vindt. Doel van de werkervaringsplaats is dat je uiteindelijk zelfstandig leert coachen. Daarnaast word je ook ingezet als trainer bij September Advies en geef je, eerst samen met een ervaren trainer van September Advies en later zelfstandig, studiekeuzetrainingen op middelbare scholen.

Wat bieden wij?
– Een werkervaringsplaats waarin je opgeleid wordt tot coach en trainer.
– Goede begeleiding door ervaren trainers/coaches en arbeidspsychologen.
– De mogelijkheid om door te groeien tot zelfstandig coach en/of trainer.
– Gezellige collega’s met pingpong skills.
– Een maandelijkse vergoeding van €300,- (obv 32 uur).
– Bij goed functioneren wordt de werkervaringsplaats per 1 januari 2018 omgezet in een contract als junior coach, wanneer de werkervaring van beide kanten goed is bevallen.

Functievereisten

– Beschikbaar voor 32 uur uur per week in de periode van 1 augustus – 31 december.
– Standplaats Utrecht is voor jou goed bereikbaar.
– Je hebt de ambitie om door te groeien op het gebied van coachen en/of trainen.
– Je bent mensgericht en kunt goed luisteren.
– Je hebt een goed analytisch vermogen, beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent zelfstandig.
– Je hebt een master in Arbeids- en Organisatie psychologie (harde eis.)
– Je hebt bij voorkeur ervaring en/of stage gelopen op het gebied van coaching/training/communicatievaardigheden.

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel en lijkt het je interessant om  opgeleid te worden tot coach en trainer voor September Advies? Reageren kan door een korte profielschets en motivatie samen met je cv te mailen naar annika@septemberadvies.nl!

September Advies
26/06/2017