Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Onderzoeken en Stages

Stage (online) Marketing en Communicatie

Stage (online) Marketing en Communicatie
Ben jij die ambitieuze stagiair(e), die snel dingen oppakt en zin heeft om veel te leren? Wij zoeken iemand die aan gaat op ‘Dream big, have fun and get things done’! Word jij onderdeel van ons enthousiaste marketing- en communicatieteam?

Wie zijn wij?

Bureau Zuidema is hét trainingsbureau in persoonlijke vaardigheden. ‘Invloed’ is ons speerpunt. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker te maken. Dit doen we via aanstekelijke content, de beste trainingen en grote maatwerktrajecten binnen organisaties.

Je stage

Tijdens de stage ben je echt een onderdeel van ons team. De nadruk ligt op meewerken en ervaring opdoen. Je gaat aan de slag binnen alle fases van onze Customer Journey, denk aan: SEA, SEO, social media management, website- en content optimalisatie o.b.v. van persona’s, marketing automation en e-mailcampagnes. Onze doelgroep is ambitieus werkend Nederland.

Wat ga je doen?

 • Je denkt en werkt mee aan verschillende (online) campagnes, nieuwsbrieven en de optimalisatie van onze website, zowel in content als in gebruiksgemak.
 • Je beheert onze social media kanalen. Hierbij ga je aan de slag met Hootsuite en bestaande templates waarmee je toffe content en continue exposure creëert.
 • Je gaat aan de slag met videocreatie, vlogs en het opnemen van testimonials (ervaring met video’s editen is geen must, wel een pré).

We dagen je uit om (strategisch) mee te denken en ideeën in te brengen in onze wekelijkse team-meeting. Daarnaast krijg je veel vrijheid om zelfstandig kleine projecten op te pakken. Onze 6 teamleden staan altijd voor je klaar. We ontdekken graag wie jij bent en wat je kan!

Wie ben jij?

Denk jij te passen in onze dynamische, open en informele cultuur? Check dan of je deze eigenschappen hebt;

 • Je kunt zelfstandig werken en houdt van aanpakken en doorzetten.
 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands en je hebt een vlotte pen.
 • Je bent gefascineerd door (online) marketing en social media.
 • Je bent bezig met je 3e of 4e jaar in een HBO/WO opleiding in de richting (online) marketing, communicatie of commerciële economie; of bent op zoek naar een werkervaringsplek.

Wat krijg je bij Zuidema

Je komt te werken bij een gaaf en jong bedrijf in Leusden. Je kiest zelf je flexplek en maakt kennis met energieke collega’s die altijd klaar staan om met je te sparren. Dit kun je verder bij ons verwachten;

 • Een ambitieuze en ondernemende stage van 4-6 maanden voor minimaal 32 uur p/w,
 • de leukste collega’s en gezelligste borrels,
 • gratis sporten met collega’s,
 • gratis gezonde lunch,
 • en natuurlijk krijg je een passende stage- en reiskostenvergoeding.

Wil jij onze marketing stagiair(e) worden?

Het is mogelijk om per direct te starten. Stuur je motivatie en CV op naar sollicitatie@zuidema.nl t.a.v. Ingrid de Vries. We zien graag je reactie tegemoet!

Details

Instelling
Bureau Zuidema
Sluitingsdatum
10/10/2019
Salaris
Vergoeding

Contactgegevens

Naam
Ingrid de Vries
E-mail
sollicitatie@zuidema.nl