Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Onderzoeken en Stages

Stage Onderwijskunde

Ben jij een student onderwijskunde met een passie voor didactiek? We zoeken een stagiair(e) die ons interne opleidingsprogramma voor professionele trainers wil upgraden.

Bureau Zuidema is een trainingsbureau in persoonlijke ontwikkeling en invloedgedrag. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker te maken. Dit doen we via de beste trainingen, aanstekelijke content en grote maatwerktrajecten binnen organisaties. Onze trainers leiden we zelf op en zij doorlopen een certificeringstraject om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Je gaat als stagiair samenwerken met Tim en Els, die verantwoordelijk zijn voor het opleiden en certificeren van al onze trainers. Dit interne opleidingstraject is toe aan vernieuwing. Daarom ga jij het traject verder ontwikkelen tot een modulaire opleiding die wij ook internationaal kunnen inzetten.

Wie ben jij?

Jij bent in het 3e of 4e jaar van een WO opleiding in de richting van onderwijswetenschappen of je zoekt een werkervaringsplek. Past het volgende bij jou?:

  • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken,
  • je kan op een creatieve manier ons bestaande traject aanvullen en met nieuwe dingen uitbreiden,
  • je bent dé sparringpartner voor ons op gebied van opleidingskunde.

Waarom Zuidema?

Je komt te werken bij een enthousiast bedrijf, waar iedereen een passie heeft voor het ontwikkelen van mensen (inclusief collega’s). Wij geloven in ‘work hard, dream big, have fun while doing it’. Dus het volgende kan je verwachten:

  • een kijkje in de keuken bij een professioneel trainingsbureau,
  • verdieping in hoe je jouw onderwijskundige kennis in de praktijk kan inzetten,
  • de leukste collega’s en gezelligste borrels,
  • thursday workout met collega’s,
  • gratis gezonde lunch,
  • en natuurlijk krijg je een passende stage- en reiskostenvergoeding.

Wil jij onze Onderwijskundige stagiair(e) worden?

Stuur je motivatie en cv op naar sollicitatie@zuidema.nl t.a.v. Ingrid de Vries. Het aantal dagen en periode van de stage kunnen we in overleg afstemmen. We zien graag je reactie tegemoet!

Details

Instelling
Bureau Zuidema
Sluitingsdatum
31/10/2019
Salaris
Vergoeding

Contactgegevens

Naam
Ingrid de Vries
E-mail
sollicitatie@zuidema.nl