Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Onderzoeken en Stages

Stage eventorganisatie

Stagiair Eventmanagement (0,8 – 1,0 fte)

Functie
Zijn plannen, organiseren en zaken regelen jou op het lijf geschreven? Houd je van werken in een enthousiast team? Ben je daarnaast niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is evenementen organiseren op de marketingafdeling van de Universiteit Utrecht iets voor jou!

Als stagiair eventmanagement maak je deel uit van het projectteam open dagen van de Universiteit Utrecht. Je coördineert samen met een projectleider en projectmedewerker de organisatie en voorbereidingen van deze events. Daarbij werk je intensief samen met eventcoördinatoren van de faculteiten en andere belangrijke stakeholders.

Je taken zijn onder meer:

 • meedenken over eventconcepten;
 • contact en overleg met faculteiten en externe leveranciers;
 • plannen en coördineren van studentvrijwilligers;
 • beheer en planning social media campagnes;
 • meewerken bij de opbouw en uitvoer van de evenementen.

Profiel

Wie ben jij?

 • een student eventmanagement of andere relevante studie, zoals communicatie;
 • stressbestendig;
 • communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • nauwkeurig;
 • proactief;
 • oplossingsgericht;
 • zelfstandig.

Aanbod

We zoeken iemand voor minimaal 32 uur per week, bij voorkeur vanaf eind augustus of begin september 2019 t/m maart 2020. Je werkdagen zijn bespreekbaar. De stagevergoeding bedraagt € 275,00 per maand.

Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focusligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability.

De directie Communicatie & Marketing ondersteunt het College van Bestuur en de faculteiten en diensten bij het ontwikkelen en implementeren van beleid om de reputatie van de universiteit en haar communicatief vermogen te versterken. De directie Communicatie & Marketing is verantwoordelijk voor interne communicatie, corporate communicatie, perscommunicatie, public affairs, de werving van bachelor- en masterstudenten en onderwijs voor professionals en voor alumnirelaties en fondsenwerving.

Als stagiair eventorganisatie maak je deel uit van het marketingteam van de directie Communicatie & Marketing. Het marketingteam is verantwoordelijk voor de strategie, activiteiten en middelen die gericht zijn op het studiekeuzeproces en het studeren aan de Universiteit Utrecht, zowel voor nationale studenten als internationale studenten.

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Judy de Jager, via 06 – 41 08 45 88 of j.j.dejager1@uu.nl. Je kunt ook contact opnemen met Eva Reinartz, via 06 – 18 19 67 49 of e.a.reinartz@uu.nl.

Solliciteren

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv dan zo snel mogelijk naar bacheloropendag@uu.nl.

Details

Instelling
Directie Communicatie & Marketing, Universitaire Bestuursdienst
Salaris
Vergoeding

Contactgegevens

Naam
Judy de Jager
E-mail
bacheloropendag@uu.nl