Scriptie /onderzoek paats nodig? Uitdagend project voor opleidingen in Psychologie, Pedagogiek en Management!

Het doel van dit vernieuwende onderzoek is om in 1.5 jaar het effect te onderzoeken van een begeleidingsstijl in de gehandicaptenzorg (Gentle Teaching)  op kwaliteit van leven, begeleiding en wederkerigheid. We zoeken oplossingsgerichte en zorgvuldige studenten geïnteresseerd in gehandicaptenzorg of groepsprocessen. Je helpt coördinatie van dataverzameling en doet ervaring op met programma’s zoals Qualtrics. We bieden diverse ervaring: onderzoeken hoe Gentle Teaching gerelateerd is met cognitieve en gedragsmatige kenmerken van cliënten, perspectieven bij verschillende zorgmedewerkers vergelijken en het schrijven van aanbevelingen voor management.

Prinsenstichting (zorginstelling gehandicaptenzorg) ism Vrije Universiteit Amsterdam

Dr De Knegt
n.de.knegt@prinsenstichting.nl