Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Onderzoeken en Stages

Psychologie stagiaire

Ben jij of was jij student Psychologie op WO of HBO niveau? Spreek en schrijf je uitstekend in het Nederlands? Neem jij initiatief en ben je bereid om hard te werken? Kan je bovendien je eigen verantwoordelijkheid nemen, ook als je in een team werkt? Ben je ook nog eens niet bang om je mening te laten horen en weet jij stevig de touwtjes in handen te houden? En kan jij met creatieve raadgevingen komen? Ben jij vijf maanden full time beschikbaar? Dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou! Een hardwerkend gezelligheidsbeest vol avonturen en ideeën!

YOU GET:

  • Projectmedewerker met verantwoordelijkheid voor een aantal klanten;
  • Het ondersteunen van trainingen en coachingstrajecten;
  • Bijwonen en assisteren van trainingen;
  • Het aanzitten bij coachingsgesprekken;
  • Ondersteunen bij screenings en rapporteren hiervan;
  • Het assisteren bij de afname van psychologische testen;
  • Assisteren bij de ontwikkeling van trainingstrajecten en nieuwe producten;
  • Overige voorkomende werkzaamheden

WE ARE: Mind Work Productions is een dynamisch en jong trainings- en coachingsbureau dat zich beweegt in de media- en corporatewereld. Met veel plezier, energie en toewijding geven wij training en coaching aan de meest uiteenlopende bedrijven en individuen. We trainen in presenteer- en profileerskills, communicatievaardigheden, sales, gespreksvoering, onderhandelen en beïnvloeden, en eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of wij hebben het gedaan!

In de mediawereld doen we aan screening en begeleiding van reality TV. Denk aan Wie is de Mol, Expeditie Robinson, Utopia en natuurlijk Van de Straat. Neem anders eens een kijkje op www.mindworkproductions.com!

Details

Instelling
Coaching- en trainingbureau Mind Work Productions
Sluitingsdatum
30/10/2017
Salaris
Onbetaald/Vrijwillig

Contactgegevens

Naam
Mevrouw Margit Nooteboom
Telefoon nummer
0203377835
E-mail
margit@mindworkproductions.nl