Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Vacatures

Psychologen/pedagogen (projectmedewerker)

Net afgestudeerd en werkervaring opdoen?

De gedragskundige dienst van Cello zoekt per 1 juli

Psychologen/pedagogen (projectmedewerker)
voor 24-36 uur per week, tijdelijk tot 16 oktober 2017 in verband met een project.

Wat ga je doen?
De Gedragskundige dienst maakt deel uit van de Dienst Inhoudelijke Ondersteuning & Expertise (DIO/E) en is werkzaam binnen alle sectoren (Wonen en Dagbesteding).
In verband met het overzetten van data van Care4 naar ONS (het nieuwe elektronisch cliëntdossier) moeten de bestaande documenten in de tab DIO/E van Care4 inhoudelijk beoordeeld worden. Voorbeelden van taken: doornemen aanwezige documenten, eerste inhoudelijke beoordeling, dubbelingen verwijderen, voorstel doen aan de begeleidende gedragskundigen van wat mee moet naar ONS c.q. wat naar het archief kan. Als projectmedewerker lever je een bijdrage aan de verbetering van werkwijzen/protocollen en (her)nieuwde inrichting ECD.
Het gaat om inhoudelijke beoordeling van dossiers en administratieve verwerking hiervan; deskundigheid op het niveau van de gedragskundige is vereist. De projectmedewerker werkt ondersteunend aan de gedragskundigen van Cello. De functie vraagt zorginhoudelijke deskundigheid op het niveau van de gedragskundige, zonder de verantwoordelijkheid die bij de functie van gedragskundige bij Cello hoort.

Wat heb je nodig?
• Afgeronde opleiding (ortho)pedagogiek of psychologie
• Werkervaring niet vereist
• Kernwoorden: zorgvuldigheid, vertrouwelijkheid en accuratesse

Wat bieden we jou?
Een boeiende, dynamische en inspirerende werkomgeving waarin ruimte is om van elkaar te leren en jezelf te ontplooien. Het salaris is conform de CAO gehandicaptenzorg. Cello beschikt over eigen kinderopvang gevestigd in Rosmalen, zie voor meer informatie de website van kinderdagverblijf ’t Speelbos.

Wil je meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie over de functie of werkplek kun je contact opnemen met Johan Willems, manager DIO/e (088- 3451040) of na 26 juni met Lianne Lenssen, Hoofd Gedragskundige Dienst (088-3451424).

Je sollicitatie zien we met veel belangstelling tegemoet!
Je kunt je reactie (sollicitatiebrief en CV) tot en met 28 juni 2017 mailen naar
frontoffice-po@cello-zorg.nl t.a.v. Annet Pijnenburg, medewerker P&O o.v.v. vacaturenummer 127U.

Details

Instelling
Cello
Sluitingsdatum
30/06/2017
Salaris
Betaald

Contactgegevens

Naam
Annet Pijnenburg
Telefoon nummer
088-3451080
E-mail
frontoffice-po@cello-zorg.nl