Onderzoek & ontwikkeling CapCloud Inzetbaarheid-boost-programma

Het CapCloud Inzetbaarheid-boost-programma

Vanuit de ervaring dat in menig organisatie nog veel verborgen potentieel aanwezig is, dat een laag percentage medewerkers écht wordt ingezet op datgene waar ze goed in zijn, ontwikkelt CapCloud het Inzetbaarheid-boost-programma. Een programma dat helpt om verborgen potentieel zichtbaar te maken en medewerkers optimaal in te zetten. Dit verhoogt de tevredenheid, wat weer leidt tot betere werkresultaten tegen lagere kosten.

Het programma start met een inzetbaarheidsanalyse aan de hand van een 360 meting. Deze meting vindt op individueel niveau plaats, en gaat uit van het gedrag dat iemand in zijn werkomgeving en in privésfeer laat zien. Om zo te bepalen in hoeverre er een (mis)match is tussen medewerker en werkzaamheden.

De analyse vindt in eerste instantie op individueel niveau plaats, waarbij de passende interventie kan worden aangeboden. Bijvoorbeeld inzetbaarheidscoaching. Tevens kan een analyse gedaan worden op team e/o organisatieniveau, waarbij bepaalde patronen aanleiding kunnen geven tot interventies op dit niveau. Bijvoorbeeld t.a.v. werkprocessen, L&D, loopbaanbeleid.

Je opdracht

Het raamwerk van het CapCloud Inzetbaarheid-boost-programma staat. We kunnen jouw hulp goed gebruiken om het verder vorm te geven. Wat staat je te doen;

• Nadere (wetenschappelijke) onderbouwing van de ervaring dat verborgen potentieel in organisaties groot is;
  • Onderzoek naar bestaande vergelijkbare 360 instrumenten, voors en tegens;
  • Verdere ontwikkeling van het 360 meetinstrument, gebaseerd op een bestaande structuur:
    • Bepalen van de typische en relevante gedragskenmerken die gemeten gaan worden;
    • Ontwikkelen van de stellingen (forced choice) om de score op het gedrag te bepalen;
    • Identificeren van typische interventies van waargenomen gedrag.

Je hebt een unieke kans aan de inhoudelijke wieg te staan van een programma dat een verschil kan maken in persoonlijke inzetbaarheid.

Je profiel

• Master student Sociale-/ gedragswetenschappen, (A&O) psychologie
  • Bedrijfskundig inzicht
  • Zelfstandig en proactief
  • Goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheden

Iets voor jou?

Je sollicitatie met CV en motivatie kun je sturen naar Estelle de Hingh, Learning Consultant bij CapCloud, estelle@capcloud.academy. Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact op!

Over CapCloud

CapCloud maakt duurzame inzetbaarheid mogelijk in een steeds dynamischere arbeidsmarkt. Onze online leeromgeving met digitale portfolio’s biedt een geïntegreerde omgeving voor zowel medewerkers, werkgevers en trainingsbureaus, ieder binnen zijn eigen verantwoordelijkheden, nu en in de toekomst. Levenslang leren wordt concreet en aantoonbaar, het blijft niet bij praten. Van lifetime employment naar lifetime employability!

Inzetbaarheid is aan jou

Ons motto “Employability is yours”, geeft dé kern aan waar het om gaat: inzetbaarheid en ieders eigen verantwoordelijkheid daarin. Inzetbaarheid is aan verandering onderhevig door veranderende marktomstandigheden, bedrijfsdoelen en persoonlijke wensen. Continue persoonlijke ontwikkeling en permanente educatie zorgen ervoor dat je inzetbaar bent en blijft in veranderde omstandigheden. Hiervoor draag je als individu zelf verantwoordelijkheid, samen met leidinggevenden en trainingsorganisaties. De online CapCloud omgeving steunt je daarin, en zorgt ervoor dat je jezelf goed en betrouwbaar kunt neerzetten.

Ons Team

Het kernteam van CapCloud is een combinatie van Learning Consultants en Ontwikkelaars. Het is een dynamisch team dat samenwerkt met veel partnerorganisaties in verschillende sectoren.

CapCloud Academy Solutions BV
31/07/2017