Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Onderzoeken en Stages

Onderwijskundig werk t.a.v. ontwikkeling interdisciplinaire onderwijsopdrachten met reële opdrachtgevers

Hogeschool Utrecht heeft een programma ontwikkeld ‘Wonen 3.0’. Dit programma wordt gedragen door het Expertisecentrum Smart Sustainable Cities.

Met ‘Wonen 3.0′ wil de HU een platform bieden voor studenten van verschillende opleidingen binnen de hogeschool, en deel willen uitmaken van een interdisciplinair studentteam, die een opdracht uit de markt aangaan waarmee duurzaam wonen wordt gestimuleerd. Momenteel werkt een team van studenten aan een duurzaam modulair huis waarmee zij meedoen aan de Solar Decathlon in Denver USA (oktober 2017)

Wij zoeken een stevige stagiaire onderwijskunde om een aantal zaken op te pakken (in co-creatie met projectleider, programmamanager en docenten)

Rekening houdend met onderwijs- en toetsprogramma’s van de aangesloten opleidingen de opdrachtomschrijvingen opstellen / bijwerken. Ervaringen van studenten monitoren om te kunnen leren van die ervaringen t.b.v. verbetering van het concept. Bijdragen aan de inventarisatie van mogelijk geschikte opleidingsprogramma’s t.b.v. deelname van opleidingen aan het programma Wonen 3.0.

Van een stagiaire verwachten we:

  • Interesse in de maatschappelijke vraagstukken rond duurzaamheid en wonen.
  • Interesse in samenwerking onderwijs / bedrijfsleven / onderzoek.
  • Snel kunnen intunen in diverse opleidingsdomeinen van de HU, variërend van Sociale opleidingen tot techniek en bedrijfskunde.
  • Out of the box kunnen denken.

Stagevergoeding en tijdsbesteding in overleg.

 

Details

Instelling
Hogeschool Utrecht
Sluitingsdatum
26/06/2017
Salaris
Vergoeding

Contactgegevens

Naam
Jan Willem van den Boogert
Telefoon nummer
06 129 104 30
E-mail
janwillem.vandenboogert@hu.nl