Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Onderzoeken en Stages

Onderwijs ontwikkelen voor toekomstig sociaal werkers (HBO)

Fontys Hogescholen Sociale Studies (FHSS) biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen in het overdragen van kennis aan toekomstig sociaal werkers. Het werkveld waar FHSS zich op richt is de jeugdzorg, de geestelijke gezondheidszorg en de maatschappelijke zorg.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) met kennis over actuele vraagstukken in de samenleving, die de handen uit de mouwen wil steken en:

  • een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het curriculum voor de vakken Sociologie (met thema’s als sociale ongelijkheid, criminaliteit en bestraffing, gezondheidszorg, armoedebestrijding, sociale zekerheid en onderwijs) en Praktijkgericht onderzoek;
  • ondersteuning biedt bij leertaken (bijvoorbeeld werklessen Sociologie, Algemene psychologie en Sociale psychologie voorbereiden);
  • voorwerk kan doen voor een onderzoek binnen het sociaal agogisch domein.

Je wordt begeleid door de onderwijsontwikkelaar van Sociologie en Praktijkgericht onderzoek, die tevens ook onderzoek doet voor het lectoraat van FHSS. Het gaat om een functie van minimaal 16 uur tot maximaal 24 uur, standplaats: Eindhoven. Stuur CV en sollicitatiebrief voor 28 september 2017 naar H. van Lieshout, h.vanlieshout@fontys.nl, 08850 72949.

Details

Instelling
Fontys Hogescholen Sociale Studies
Sluitingsdatum
28/09/2017
Salaris
Onbetaald/Vrijwillig

Contactgegevens

Naam
Hanneke van Lieshout, MSc
Telefoon nummer
08850 72949
E-mail
h.vanlieshout@fontys.nl