Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Vrijwilligerswerk

Matchmaker

Als matchmaker maak je matches voor onze deelnemers die mensen willen leren kennen via een gezellig etentje bij mensen thuis. Iedereen kan meedoen, als eetadres en/of als gast. We leggen een accent op vluchtelingen die hun sociale netwerk willen uitbreiden en de taal willen leren, en op senioren die meer mensen willen leren kennen.

Jij maakt de matches, m.b.v. een speciaal programma en verzorgt de bijbehorende communicatie (mail – sms- en telefonische contacten). Na afloop van de etentjes zorg je voor de evaluatie. Je houdt ook de deelnemersadministratie bij. Heb je voorkeur voor het matchen van senioren? Geef het aan.

Met je matches maak je veel mensen blij en draag je je steentje bij aan het bevorderen van een sociale leefomgeving. Je krijgt veel zelfstandigheid en werkt samen met een enthousiast team.

Kun je je snel een digitaal programma eigen maken en communiceer je makkelijk met allerlei mensen? Hou je van ‘puzzelen’? Laat je je niet snel uit het veld slaan als een match niet meteen lukt? Ben je enthousiast, flexibel en sociaal en heb je een MBO-niveau? Ben je in het bezit van goede communicatieve vaardigheden en kun je zelfstandig werken? Kom dan ons team in De Bilt versterken!

We bieden je een afwisselende, zelfstandige administratieve functie waarin je contact hebt met allerlei soorten mensen. Je draagt bij aan de samenleving en kunt je cv versterken. Je werkt samen met een enthousiast team. De Bilt is goed befietsbaar vanuit Utrecht, verder stopt bus 77 nagenoeg voor de deur en is er ruim parkeerplek beschikbaar.

Inzet
4 uur per week , langere periode (maanden of langer)

Bijzonderheden
Onkostenvergoeding: Ja
Kennismakingsgesprek: Ja
Begeleiding: Ja
Verklaring Omtrent Gedrag nodig?: Nee
Verzekering: Ja
ANBI status

Details

Instelling
Stichting Eet Mee
Salaris
Onbetaald/Vrijwillig

Contactgegevens

Naam
Annelies Kastein
Telefoon nummer
030-2213498
E-mail
info@eetmee.nl