Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Vacatures

Junior Onderzoeker

Ben jij een beleidsonderzoeker in de dop met een sterke presentatie en een vlotte pen? Wil je met collega’s werken aan actuele beleidsvraagstukken, zoals lokale veiligheid, handhaving, prostitutie, zwerfjongeren, thuiszitters, nieuwkomerstrajecten, kennismigranten en radicalisering? Dan ben jij de junior onderzoeker die we zoeken!

 

Functie-inhoud

Als junior onderzoeker werk je aan onderzoeksprojecten op de thema’s Jeugd, Migratie, integratie en diversiteit en Veiligheid en recht. Binnen projecten werk je in verschillende stadia van het onderzoeksproject. Je kunt verantwoordelijk zijn voor voorbereidende werkzaamheden, dataverzameling en -analyse, het organiseren en uitvoeren van (groeps)interviews en dossieronderzoek. Naarmate je vordert in zelfstandigheid schrijf je rapportages en adviezen en bouw je expertise op in specifieke deelterreinen.

 

Functie-eisen

We zoeken een academicus met aantoonbare belangstelling voor beleidsonderzoek. Je hebt bij voorkeur een research master en wellicht al enige ervaring in een (commerciële) onderzoek-/adviesomgeving. Je hebt een brede belangstelling voor maatschappelijke vraagstukken. Uit je cv blijkt bovendien affiniteit met kwantitatieve en innovatieve onderzoeksmethoden en technieken.

 

Voor deze baan is een stevige persoonlijkheid van belang. Je bent klantgericht en gedreven en je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk. Verbaal ben je sterk, presenteren vind je leuk en in een discussie kun je snel schakelen.

 

Over ons

Regioplan levert beleidsonderzoek, beleidsadvies en (personele) ondersteuning bij de implementatie van beleid. Kijk op www.regioplan.nl om een beeld te krijgen van ons werk.

 

Bij Regioplan worden projecten in teams opgepakt, waarbij hard werken samengaat met een goede collegiale sfeer en ruime mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen. Het spreekt voor zich dat je bij ons inhoudelijk gedreven collega’s treft en gestimuleerd wordt om je professioneel verder te ontwikkelen.

 

Aanbod

Wij bieden een interessante startersbaan; je doet ervaring op met alle aspecten van onderzoek/advies en je kunt deelnemen aan een doorlopend intern trainingsprogramma. Je krijgt een mentor en in elk project werk je in een team met minimaal één ervaren onderzoeker/adviseur en/of projectleider. Je wordt een gelijkwaardige sparringpartner voor je collega’s en werkt met hen samen bij het verder ontwikkelen van een bepaald terrein. We dagen je uit om daarbij je ervaring, kennis, expertise en netwerk optimaal te benutten en verder uit te bouwen.

 

We gaan een jaarcontract aan voor 32 of 38 uur per week. Afhankelijk van jouw prestaties en ontwikkeling zijn er doorgroeimogelijkheden.

 

Regioplan is gevestigd op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station en daarom uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Wij geven de voorkeur aan kandidaten woonachtig (of bereid tot vestiging) binnen een straal van 50 km van ons kantoor.

 

Reageren

Voor meer informatie kun je bellen met Sandra Winsser (Personeelsmanager) op telefoonnummer
020 – 5 315 323 of mailen sandra.winsser@regioplan.nl

 

Stuur z.s.m. een sollicitatie aan sandra.winsser@regioplan.nl. Gebruik in je brief maximaal 350 woorden. Geef ook aan per wanneer je beschikbaar bent.

 

We hanteren op deze vacature geen deadline. Interessante kandidaten worden direct uitgenodigd. Reageer dus snel!

Wij stellen geen prijs op acquisitie door bemiddelingsbureaus n.a.v. deze advertentie.

Details

Instelling
Regioplan Beleidsonderzoek
Sluitingsdatum
24/08/2019
Salaris
Betaald

Contactgegevens

Naam
Sandra Winsser
Telefoon nummer
0205315323
E-mail
sandra.winsser@regioplan.nl