Help mee als onderzoeksassistent of interviewer

Plato Research zoekt studenten die aan de slag willen als onderzoekassistent en interviewer. Plato Research is een sociaal wetenschappelijk onderzoeksbureau. De onderzoeken van Plato Research  zijn erg uiteenlopend maar hebben meestal de mens en haar gedrag centraal staan.

Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar interviewers die willen meehelpen met het doen van interviews en het transcriberen. Het aankomende project betreft een onderzoek naar religies en de zorg in Nederland.

Functie eisen:

– Minimaal HBO/WO niveau

– Een verwante studierichting zoals: sociologie, antropologie, sociale wetenschappen of toegepaste psychologie

– Flexibel inzetbaar

– Ervaring met interviewen en transcriberen is een pré

De functie is op oproepbasis en dus gemakkelijk te combineren met de studie. Uiteraard is er een vergoeding aanwezig.

Heb je interesse? Mail dan je CV en korte motivatie naar info@platoresearch.nl.

Plato Research

Mvr F. Platzer