Vrijwilligerswerk

Gezocht: Studenten psychologie/sociologie/antropologie/sociale wetenschappen met een passie voor schrijven!

Plato Research is een sociaal onderzoeksbureau gericht op talentvolle, ambitieuze studenten. Wij willen studenten de kans geven ervaring op te doen in het onderzoeksveld voor een eerlijk loon. Omdat wij er zijn voor studenten zoeken wij studenten die graag blogs schrijven over het onderzoeksveld of de sociale wetenschappen. Dit mag heel breed zijn zoals de ethische kwesties van onderzoek doen, wat onderzoek doen precies is maar ook wat je zelf wel of niet aanspreekt in het onderzoek. Je kunt ook stukjes schrijven over het leven van een student en het zoeken naar een relevante bijbaan, wat je met je studie wilt worden of wat jouw studie precies kan bijdragen aan de maatschappij. De blogs worden verspreid op onze sociale media en er wordt reclame gemaakt over jou en jouw blog. Je mag helemaal zelf plannen wanneer je een stukje schrijft, het zou wel fijn zijn als je één keer per 6 a 8 weken een stukje wilt schrijven. Vaker mag natuurlijk ook.

Heb je interesse voor bovenstaande functie en kan je niet wachten om te gaan schrijven? Stuur dan een mailtje naar info@platoresearch.nl ter vermelding van ‘’Gastbloggers’’ en vertel een stukje over jezelf en waarom jij een goede blogger bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.platoresearch.nl

Plato Research
30/12/2017