Gezocht: ondernemende stagiair(e) Fondsenwerving & Events

Heb jij altijd al willen werken bij een non-profit organisatie en wil je praktijkervaring opdoen op het gebied van fondsenwerving en evenementenorganisatie? Wij zijn doorlopend op zoek naar een stagiair(e) Fondsenwerving & Events. Het exacte startmoment en de duur van de stageperiode kunnen in overleg worden bepaald. Standplaats is Bilthoven.

Helen Dowling Instituut

Het Helen Dowling Instituut (HDI) helpt mensen met kanker en hun naasten de ziekte kanker emotioneel te verwerken. Jaarlijks bieden we aan ruim 1.900 mensen psychologische zorg. Daarnaast verrichten we toegepast wetenschappelijk onderzoek en verzorgen we scholing aan professionals werkzaam binnen de oncologie. Meer informatie op www.hdi.nl.

De afdeling en jouw rol

Je werkt in een klein team en bent betrokken bij uiteenlopende projecten en evenementen. Als stagiair werk je veel samen met de fondsenwerver, de medewerker communicatie & fondsenwerving en de communicatieadviseur. Je krijgt de kans om ervaring op te doen op het terrein van eventmanagement, fondsenwerving en sponsoring.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

• Je bent medeorganisator van het jaarlijkse HDI Vriendenconcert en voert fondsenwervende activiteiten uit voor de Nijmeegse Vierdaagse en de Dam tot Damloop.
  • Je speelt een belangrijke rol in de organisatie van ons jaarlijkse Charity Golftoernooi
  • Je ondersteunt particulieren en bedrijven die acties opzetten voor het HDI.
  • Je werkt met ons relatiemanagementsysteem en bewaakt de zorgvuldige administratie van onze relaties en donateurs.

Jouw profiel:

• Communicatief vaardige hbo- of wo-student.
  • Proactief en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
  • 3-5 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.
  • Accuraat en weet het overzicht te behouden, ook in drukke tijden.

We bieden:

• Een leerzame en veelzijdige stage op de afdeling Communicatie & Fondsenwerving van een goed doel.
  • Startdatum in overleg.
  • Een stagevergoeding van € 300,- per maand o.b.v. 36 uur per week.
  • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s die je helpen waar nodig.
  • Een dynamische leeromgeving waar je de vrijheid hebt voor het nemen van initiatieven.

Spreekt onze vacature jou aan? Solliciteer nu naar deze unieke stageplaats bij het Helen Dowling Instituut. Stuur jouw cv en motivatiebrief  naar communicatie@hdi.nl t.a.v. Karlijn Bouts o.v.v. ‘Stage Fondsenwerving & Events. Als je meer informatie wilt of nog vragen hebt kun je bellen naar 030 – 252 50 43.

Helen Dowling Instituut
31/08/2017