Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Onderzoeken en Stages

Gezocht: enthousiaste onderzoeksstagiair(e) voor uitvoeren (effect)onderzoek bij jongerenorganisatie!

GEZOCHT! Iemand die dit met trots kan vertellen:
“Ik doe als student sociale wetenschappen een onderzoek bij TeamAlert. Mijn onderzoeksresultaten dragen direct bij aan het bevorderen van het welzijn van jongeren! ”

Zo ziet jouw dag eruit
Je krijgt tijdens deze stage de ruimte om op zelfstandige wijze onderzoek uit te voeren naar onze projecten en doelgroep. Van dag tot dag leer je hoe je goed onderzoek uitvoert en hoe je vervolgens de onderzoeksresultaten implementeert. Je doet ervaring op met het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek dat direct bijdraagt aan het bevorderen van het welzijn van jongeren. Tof, toch? Maar er is meer: je ervaart ook hoe het is om te werken in een enthousiast, creatief, jong en ambitieus team! In overleg met jou bepalen we waar jij specifiek onderzoek naar gaat doen. Dit kan bijvoorbeeld een effectonderzoek zijn naar een van onze projecten of een gedragsbeinvloedingsmechanisme.

Wie ben jij?
Een student sociale wetenschappen (sociale psychologie, sociologie, asw of pedagogiek) of je doet een andere studie waarin een duidelijke onderzoekscomponent zit. Je zoekt per september een uitdagende (afstudeer)onderzoeksstage voor minimaal vier maanden op basis van minimaal 32 uur (en maximaal 36 uur) per week. Jouw investigative mindset wordt heel blij van de doelgroep jongeren en gedragsverandering. Natuurlijk bezit jij over een (basis) kennis uitvoering van sociaalwetenschappelijk (effect)onderzoek en heb je een sterk analytisch vermogen en durf jij initiatief te nemen. Ben je verder een ster in plannen, een pro in SPSS en beschik je over een uitstekende schrijfvaardigheid en communicatie vaardigheden? Mooi, want dat is precies wat we zoeken.

Waarom TeamAlert?
Binnen TeamAlert leer jij te werken in een jonge, professionele organisatie die volop in ontwikkeling is. Je zuigt je vol met ervaring binnen het vakgebied onderzoek en gedragsverandering. Je leert de organisatie goed kennen en krijgt bij ons een mooie werkplek. Ondanks dat je je eigen onderzoek uitvoert, bieden we je ook de ruimte om andere dingen op te pakken die je leuk vindt. Je ontvangt een standaard stagevergoeding van €250,- bruto per maand en je bent natuurlijk uitgenodigd voor de (wekelijkse) borrels, teamuitjes en gezellige etentjes!

Geef mij deze stage!
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie + CV zo snel mogelijk naar Lieke via vacature@teamalert.nl en kom gezellig kennis met ons maken! Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.

Let op: Het is zowel mogelijk deze stage in te zetten als afstudeerstage of als meeloopstage.

Details

Instelling
TeamAlert
Sluitingsdatum
11/06/2017
Salaris
Vergoeding

Contactgegevens

Naam
Lieke Kreuzberg
Telefoon nummer
0302232893
E-mail
lieke@teamalert.nl