Freelance opdracht Communitybouwer Eet Mee

Goed betaalde bijbaan voor student
Freelance opdracht Communitybouwer Eet Mee – mensen met vluchtelingachtergrond in Utrecht betrekken bij Eet Mee
Ben jij die enthousiaste netwerker die gemakkelijk mensen aan een organisatie kan verbinden en heb je een relevant netwerk? Dan is deze opdracht iets voor jou!

Eet Mee brengt al sinds 2009 mensen met elkaar in contact via gezellige etentjes bij mensen thuis. Een van onze activiteiten is het matchen van vluchtelingen die sinds kort of al geruime tijd in Utrecht wonen. Voor hen zijn de etentjes een fijne manier om hun sociale netwerk uit te breiden en de taal te oefenen.

Opdracht:
Het werven voor Eet Mee van mensen met een vluchtelingachtergrond in de gemeente Utrecht als eetadres en/of als gast. Daarvoor zet je Eet Mee stevig op de kaart bij de doelgroep en intermediaire organisaties, o.a. via netwerkgesprekken en presentaties. Je maakt daarbij onder meer gebruik van je eigen netwerk en het bestaande Eet Mee-netwerk en je werkt samen met het Eet Mee-team. Je legt je contacten en activiteiten vast in de sociale kaart. Samen met de andere teamleden bewaak je de kwaliteit van ons aanbod en ben je betrokken bij de communicatie en marketing.

Aantal uren: ca. 6 uur per week
Periode: half juni t/m 31 december 2019

We vragen:

• een relevant netwerk
  • affiniteit met de doelgroep
  • overtuigingskracht
  • minimaal een hbo-werk-/denkniveau en organisatietalent
  • zelfstandig en proactief kunnen werken
  • enigszins flexibele inzetbaarheid (incidenteel op avonden en in weekenden)
  • goede Nederlandse en Engelse taalbeheersing.

We bieden:

• Een boeiende opdracht, waarin je zorgt voor maatschappelijke verbinding en veel mensen blij maakt.
  • De mogelijkheid om een goed netwerk op te bouwen en zo je portefeuille/CV in te kleuren.
  • Een werkplek in een leuk, gemotiveerd team, waarbij je je eigen tijd kunt indelen.
  • Je ontvangt desgewenst een aanbeveling bij goed functioneren.
  • Begeleiding vanuit de organisatie.

Vergoeding:
Je ontvangt een vergoeding, passend bij onze maatschappelijke organisatie.
Je werkplek is vanuit huis maar je bent ook regelmatig in De Bilt. Het kantoor is goed bereikbaar met OV, er is gratis parkeerruimte beschikbaar.

Stichting Eet Mee
31/07/2019