Enthousiaste en ondernemende stagiair onderwijskunde gezocht (m/v)

Nederland slimmer maken, hét verschil maken in onderwijs, dat is waar de LOI voor staat. Dat doen we door de persoonlijke situatie en behoeften van de individuele student centraal te stellen. Door toegankelijk en efficiënt onderwijs te bieden dat in ieders leven past. De LOI richt zich daarbij op een ieder die zich naast werk, gezin en/of een druk privéleven verder wil ontwikkelen.

Kwaliteit van het onderwijs staat bij de LOI voorop. De LOI ontwikkelt haar opleidingen volgens de door de Inspectie van het onderwijs opgestelde richtlijnen. Wij zijn op zoek naar een Enthousiaste en ondernemende stagiair onderwijskunde (m/v).

die mee wil bouwen aan onze opleidingen en wil meedenken over de kwaliteitsborging van ons onderwijs. Je werkzaamheden zijn vooral gericht op het ontwikkelen en in de markt zetten van diverse keuzedelen voor onze mbo-opleidingen. Daarnaast ondersteun je de Programmamanagers en Servicemanagers bij de dagelijkse uitvoering van hun werkzaamheden.

De werkzaamheden

• ontwikkelen van onderwijsmodules
  • aansturen ontwikkelteams
  • bewaken van budgetten
  • meedenken over kwaliteitszorg
  • marktkansen vertalen naar nieuwe opleidingen.

Afhankelijk van de eisen van de opleiding en jouw kennis en kunde kan er naast de reguliere werkzaamheden ook een onderzoeksopdracht worden uitgevoerd.

Jouw profiel

We hebben ruimte voor een zelfstandige en communicatief sterke WO-student in de richting Onderwijskunde die beschikt over organisatietalent. Herken jij je in dit profiel en heb je bovendien een oog voor detail, een actieve werkhouding, een sterk analytisch vermogen en een commerciële instelling, dan kunnen we jou een interessante stage bieden

• Een uitdagende stageplaats bij een A-merk.
  • Een werkomgeving met veel kennis op onderwijsgebied.
  • Een plek in een vooruitstrevend en enthousiast team.
  • De kans om mee te werken aan het verder uitbouwen van de opleidingen van de LOI.
  • Een marktconforme stagevergoeding.
  • Uren per week en startdatum in overleg.

Interesse? Reageer nu!

Wil jij onze nieuwe stagiair worden? Stuur dan je sollicitatiebrief met je Curriculum Vitae naar hr@loi.nl. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Robert Calis (Programmamanager) via (071)-5451390.

Leidse Onderwijsinstellingen (LOI)
01/12/2017