Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Vrijwilligerswerk

Een dagje meelopen met een Opleiding Provocatief Coachen

Provocatief coachen is een uitdagende manier van beïnvloeden waarbij je de cliënt snel in zijn kracht zet. Net als een “normale” coach wil je de cliënt zo goed mogelijk helpen. Het doel is hetzelfde maar de aanpak is anders. Het doel van provocatief coachen is om tegengas uit te lokken. Deze dan in de goede richting te buigen, zodat er kracht ontstaat bij de cliënt om het probleem zelf aan te pakken, óf te accepteren.

Wil je hier meer over weten en eens een provocatieve sessie bijwonen? Voor onze opleiding tot provocatief coachen werken we de laatste dagen van onze opleiding met “cliënten”. Een unieke kans voor je om eens een keer gratis te kijken wat deze methodiek inhoudt en ervaring op te doen. Je wordt gecoacht door de deelnemers, ze zijn in opleiding en het biedt hen de gelegenheid om van en met elkaar te leren door niet alleen op elkaar te oefenen maar ook met cliënten aan de slag te gaan. En misschien kom je ook nog wel van je probleem af ook!

Het zal plaatsvinden in Bilthoven op 1 november van 11-16:30 maar je kunt ook alleen een ochtend of middag komen. Meer weten? Mail me gerust op michelle.baars@hotmail.com en hopelijk tot dan!

Details

Instelling
Vendl Opleiden en Ontwikkelen
Sluitingsdatum
31/10/2017
Salaris
Onbetaald/Vrijwillig

Contactgegevens

Naam
Michelle Baars
Telefoon nummer
0651559741
E-mail
michelle.baars@hotmail.com