Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Vrijwilligerswerk

Coaching pedagogisch medewerkers kinderopvang

Ben je op zoek naar een leuke werkervaringsopdracht? Wij zijn een enthousiaste kinderopvang die helemaal wordt gerund door ouders (crèche en BSO). Vanuit de overheid is er een kwaliteitseis dat onze medewerkers (draaiouders) worden gecoacht door iemand met een pedagogische achtergrond (diploma vereist). Hiervoor zoeken wij mensen die dit leuk lijkt en die werkervaring willen op doen.

Wat is het?

Je komt meelopen op de opvang en observeert de draaiouders op hun vaardigheden in het begeleiden van de kinderen. Hierna voorzie je hen van feedback. Tevens willen we een kort schriftelijk observatierapport met meer algemene indrukken (ongeveer 1 A-4).

Het aantal uur is geheel naar wens en in overleg in te vullen. Je kan bijvoorbeeld kort komen op intensieve basis (een week lang full time) of iets langer minder intensief (een maand lang een aantal uur per week).

Omdat wij een organisatie zijn die gerund wordt door ouders, is er geen groot budget. Wat bieden wij wel? een leuke ervaring, een goeie referentie op je CV en een vergoeding in de vorm van een kadobon.

Bel gerust als je vragen hebt

Details

Instelling
Ouderpartcipatiecreche de Villa
Sluitingsdatum
23/12/2019
Salaris
Vergoeding

Contactgegevens

Naam
S. van Roosmalen
Telefoon nummer
0641480272
E-mail
sabine.van.roosmalen@gmail.com