Logo Universiteit Utrecht

Vacatures FSW

Vrijwilligerswerk

Bestuursfunctie bij meestersindepsychologie.nl

Stichting Meesters in de Psychologie, hét platform voor psychologen,
is op zoek naar een psycholoog met bestuursambities.
Met het nieuwe 5-koppige bestuur willen we onze financieel zeer gezonde stichting naar een hoger plan tillen teneinde onze diensten verder te kunnen verbeteren en uit te breiden. Echter daarbij missen wij nog een:

Penningmeester

Over MidP:
MidP is een dynamische, door ruim 20 vrijwilligers gedragen stichting die zich sinds februari 2014 laagdrempelig en belangeloos inzet voor de psycholoog. MidP biedt daartoe een divers aanbod aan online en offline diensten op het gebied van de banenjacht en ontwikkeling. Zo laten wij onze enorme (en nog altijd groeiende) achterban onder andere zien waar er kansen liggen op de arbeidsmarkt, delen wij relevant psychologennieuws via onze social media en organiseren wij aantrekkelijke kortingsacties op diverse deskundigheidsbevorderende bij- en nascholing.

De functie:
Als penningmeester houd je onze financiële huishouding in de gaten en door middel van weldoordachte budgettering verbind je de binnenkomende geldstromen wijselijk aan onze stichtingsdoelen. De bestuursfunctie is een vrijwilligersfunctie en zal gemiddeld zo’n halve dag per week in beslag nemen.

Wij bieden:
De mogelijkheid om deze mooie financieel gezonde stichting te besturen en al doende waardevolle ervaringen op te doen en bestuursvaardigheden (door) te ontwikkelen.

Daarnaast kom je terecht in een gezellig team van vrijwilligers. In het team vinden we ontwikkeling en kennis belangrijk, maar evengoed ook het plezier dat we hebben met elkaar. We organiseren naast de inhoudelijke activiteiten af en toe een borrel of een spelletjesavond. Het belangrijkste vinden we dat iedereen zich welkom voelt en inspiratie kan halen uit het werk voor Meesters in de Psychologie. Daarnaast verbreed je als bestuurslid je netwerk naar een landelijk niveau, met psychologen die op allerlei verschillende manieren werken.

We vinden zelfzorg belangrijk bij Meesters in de Psychologie, en zullen van vrijwilligers dan ook nooit verwachten dat ze over hun grenzen heengaan. We hebben allemaal een baan en kennen dus het drukke werkleven!

Tot slot proberen we onze vrijwilligers zoveel mogelijk in het zonnetje te zetten, onder andere door een mooi extra opleidingsbudget dat je kunt besteden.

Interesse?
Stuur ons dan je motivatie via het sollicitatieformulier op onze website of stuur een e-mail naar voorzitter Margit de Jong (dejong@meestersindepsychologie.nl).

 

 

Details

Instelling
Meesters in de Psychologie
Sluitingsdatum
20/08/2019
Salaris
Onbetaald/Vrijwillig

Contactgegevens

Naam
D. van 't Land
E-mail
info@meestersindepsychologie.nl