Vrijwilligerswerk

Begeleider gezocht in de klas IMC Weekendschool On Tour

Voor een nieuw project van IMC Weekendschool, zoek ik begeleiders voor in m’n klas in Hilversum. Elke week komt er een gastdocent vertellen over zijn/haar beroep aan de leerlingen (9-12 jaar) en doen we een activiteit die met dat beroep te maken heeft.

De leerlingen zijn allemaal nieuw in Nederland en zijn net begonnen met Nederlands leren. Daarom is het fijn om begeleiders in de klas te hebben voor extra uitleg, hulp en gezellig contact.

De meerwaarde zien van al de verschillende achtergronden in de klas en affiniteit hebben met kinderen, dat zijn de basisvoorwaarden : )

Verder is het fijn als je toegankelijk, geduldig en enthousiast bent en tegen een beetje chaos kunt.

Word je hier vrolijk van en heb je tijd op vrijdagmiddag? Laat het me weten via: esthergoedendorp@gmail.com

Vrijdagmiddag 14:30u-17:00u op een basisschool in Hilversum

www.imcweekendschool.nl